30. mai 2005 :
RivefabrikkenSpilling rivefabrikk gjenåpnes til høsten :
Rivefabrikken på Spilling gjenåpnes i høstens store kulturarragement i kommunen. 100-års stedet i Vest-Agder, Spilling i Vigmostad vil by på en rekke attraksjoner. Det er opprettet en egen hjemmeside som forteller mer om programmet.

23. mai 2005 :
VigmostadOriginalbilder fra Vigmostad- bøkene scannes:
Lindesnes Kommune har siden sammenslåingen med Vigmostad hatt en del originalbilder fra Vigmostadboka i sitt arkiv. Disse vil nå bli scannet inn, og i den forbindelse ønsker vi at publikum kan bistå med identifisering av personene på bildene. Bildene det dreier seg om er gruppebildene under hver gård i bygdeboka. Ta kontakt hvis du kjenner personene i bygdeboka. Ring Rolf Steinar Bergli ved biblioteket på Vigeland. Tlf: 38 25 50 50. Eller kom innom biblioteket hvis du vil se originalbildene.

9. mai 2005:
SkattejaktenSkattejakten på Sørlandet:
Lindesnes Bygdemuseum/Galleri Gustav Vigeland er blant stedene der du må innom for å samle mynter i årets skattejakt på Sørlandet. 1-24. juni må du til Rådhuset for å få tak i myntene.

9. mai 2005:
FotoÅpningstider 2005:
Bygdemuseet vil i år åpne søndag den 19. juni. Faste åpningstider vil være f.o.m. Vigelandsdagene 25. juni og utover. Lørdag den 25. juni er museet åpent fra klokken 9, ellers er åpningstidene man-lør 11-17 og søn 12-17, fram til 14. august.

24. januar 2005:
TastaturNye bilder og flere opplysninger:
Lagt til om lag 50 nye bilder, og en mengde nye kommentarer er registrert.

20. oktober 2004:
KameraNye bilder og flere opplysninger:
Nå er det over 4.000 bilder i samlingen. Takker samtidig for de mange kommentarer som er kommet inn. De har vært svært nyttige!

17. august 2004:
KameraOppdatering - flere bilder og mer informasjon:
Nå er både nye foto og gjenstander lagt til databasen, og mye informasjon er oppdatert. Noen nye gjenstander er nå lagt ut, og flere hundre nye foto er lagt ut.

8. august:
Fædrelandsvennen med enda en artikkel om innsamlingsprosjektet
Les artikkelen "Lindesnes gjennom historien".

28. juli:
Fædrelandsvennen omtaler museets innsamlingsprosjekt
Les avisartikkelen "Historisk innsamlingsprosjekt".

19. juli:
Flere bilder i samlingen
Nå er det lagt til ytterligere 600 bilder i fotosamlingen.

12. juli:
Fotoutstilling
Et lite utvalg av de innsamlede bildene som er blitt samlet inn ved museet er nå forstørret og stilt ut i ett av drivhusene foran rådhuset på Vigeland.

29. juni:
Filmvisning!
Museet har nå tilgjengelig mange lokale filmer som vises etter behov og ønsker:
Gustav Vigeland, Knivfilmen, Ertzeidkverna, Tønnestav i Agder, Flydroppet, Kongebesøket, Vigelandsvalsen, Visens venner, Vindsalme, Hyssing og Kolbrenning.

19. juni:
Sesongen har startet
Museet er endelig åpnet, og holder nå åpent daglig fra klokken 11-17 på hverdager og 12-17 på søndager fram til 15. august. Årets attraksjon er Aud Gauers håndarbeid- og maleriutstilling, som foregår i bygdemuseets hovedsal.

Velkommen innom!

1. juni:
Nye bilder i bildebasen
Det er nå lagt ut ca. 500 nye bilder, og ca. 200 nye bilder av museums-gjenstander.

21. april:
Omtale i Lindesnes avis
Lindesnes avis skriver: " Nesten samtlige gjenstander og bildesamlinger ved Lindesnes Bygdemuseum er nå tilgjengelige på Internett, takket være en anonym gave på 100.000 kroner som museet fikk like før jul. "